Palvelut ja hinnastoKäytän laadukasta Saksalaista Jean D`Arcel- ammattikosmetiikka tuotesarjaa, josta löytyy myös täysin vegaaninen linja. 

Hinnat sisältävät alv 24%


Kasvohoidot


Täydellinen kasvohoito


- Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ihon tarpeiden mukaisen mekaanisen puhdistuksen, kasvohieronnan, naamion sekä hoitovoiteet.

80€

Timanttihionta 


 - Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, naamion sekä hoitovoiteet.


Poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa. Ihon aineenvaihdunta tehostuu ja vastaanottokyky paranee. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja näyttää kirkkaammalta, nuoremmalta ja raikkaalta.
69€

Jean D`arcell AHCare hedelmähappokasvohoito - Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hedelmähappohoidon, hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet.


Poistaa ihon kuolleen pintakerroksen ja karheaa ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia, parantaa ihon kosteustasapainoa, stimuloi solujen uusiutumista, tasoittaa juonteita ja ryppyjä, auttaa epäpuhtauksiin ja arpikudoksiin, stabilisoi ihon immuunipuolustusta sekä tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä.

Suosittelemme kolmen kerran sarjahoitoa: 1 hoito viikossa- kolmen viikon ajan.

80€

Ihonpuhdistus 


- Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ihon mekaanisen puhdistuksen, naamion sekä hoitovoiteet.

65€

Nuoren kasvohoito


- Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kevyen kuorinnan, naamion sekä hoitovoiteet.  

35€

Kasvohoito 1h


- Valitaan yhdessä kosmetologin kanssa sopiva kasvohoito ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Hinta määräytyy tehtävän hoidon mukaan, joka katsotaan asiakaskohtaisesti ennen hoidon aloittamista.

75€

Kasvohoito 1,5h


-Valitaan yhdessä kosmetologin kanssa sopiva kasvohoito ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Hinta määräytyy tehtävän hoidon mukaan, joka katsotaan asiakaskohtaisesti ennen hoidon aloittamista. Tämä on hyvä valinta kun et tiedä mikä kasvohoito olisi sopiva!

85€

Kasvohoito 2h


Valitaan yhdessä kosmetologin kanssa sopiva kasvohoito ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Hinta määräytyy tehtävän hoidon mukaan, joka katsotaan asiakaskohtaisesti ennen hoidon aloittamista. Tämä on hyvä valinta kun et tiedä mikä kasvohoito olisi sopiva!

95€

Ultraäänipuhdistus 


- Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, seerumin imeytyksen sekä naamion.


Tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistaja kaikille ihotyypeille, myös  herkälle iholle. Ultraääni ja syväpuhdistava neste yhdessä puhdistavat ihohuokosia tehokkaasti. 

69€

Kosteuttava kasvohoito 


- Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, naamion sekä hoitovoiteet.

65€

Fresh Up- virkistävä pikakasvohoito


- Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan sekä naamion.

45€

 Ylellinen Jean D`arcell Caviar- kasvohoito 


- Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kolme ampullia, hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet.


Ravitseva ja kirkastava kasvohoito. Sisältää arvokkaita mineraaleja ja hivenaineita, jotka tukevat ihon jälleen rakentumista. Kaviaariuutetta sisältävä kasvohoito toimii aktiivisesti ikääntymistä vastaan ja parantaa ihon luontaisia toimintoja. Stimuloi solujen uusiutumista ja antaa iholle uutta energiaa. Parantaa ihon rakennetta. Erinomainen väsyneelle iholle!
85€

Renovar- kasvohoito


- Hoito  sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin, kosteuttavat silmänalus geelilaput, hieronnan sekä hoitovoiteet.


Erikoishoito joka vähentää juonteita, väsyneisyyttä ja elastisuuden vähenemistä. Sisältää aktiiviaineita omenan kantasoluista. Aktivoi solujen toimintaa ja häivyttää ilmejuonteita. Tuloksena nuorekas, joustava, tasainen ja raikas iho. Hoito sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Pakettihoito on moderni hoito asiakkaiden erikoistarpeisiin.

85€

Vartalohoidot


           Selän puhdistus                                                                                   65 €

              
             - Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ihon mekaanisen               puhdistuksen, naamion sekä hoitovoiteet. Tarvittaessa voidaan käyttää lisänä ultraääntä. 

Hemmotteluhoidot

Vartalon kuorintahoito


- Tehokas vartalon kuorinta kaulasta varpaisiin. Poistaa kuolleen ihosolukon, puhdistaa ja tekee ihosta pehmeän.

+ 22 € lisäpalveluna voit halutessasi valita lisäksi 20min. hieronnan kaakaoöljyllä tai vaihtoehtoisesti hajusteettomalla hierontaöljyllä.

65€

Intialainen päähieronta


- Intialainen päähieronta vahvistaa hermojärjestelmää vähentämällä stressiä, stimuloi lymfanesteen kiertoa ja verenkiertoa sekä vahvistaa kuonanpoistojärjestelmää. Vaikuttaa sekä fyysisellä että mentaalisella tasolla.


35€

Kuumakivihieronta         

                                                                                  

- Kuumakivihieronnassa hyödynnetään vesihauteessa lämmitettäviä kiviä yhdessä käsin tehtävän klassisen hieronnan kanssa. Kivien lämpö tehostaa verenkiertoa ja kehon rentoutumista. Yksi hieronnan tärkeimmistä tehtävistä on edistää verenkiertoa, jonka seurauksena iho lämpenee ja kudokset saavat tehokkaammin happea sekä ravinteita. Lisäksi hieronta tehostaa aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistoa, jolloin kudosten toimintakyky paranee. Ihana hemmotteluhoito, jota suositaan lahjakorteissa! 

Valittavissa:

                   45 min hieronta 59€

                     60 min hieronta 69€
                     90 min hieronta 100€

                                     

59€-100€

Käsihoidot

Täydellinen käsihoito 


- Hoito sisältää kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, hieronnan, kylvyn ja lakkauksen.

45€

Kestolakkaus yksivärinen alk.

 (Käsihoidon yhteydessä 20€)


 - Hoito sisältää kynsinauhojen hoidon, kestolakkauksen, kynsinauhaöljyn sekä käsivoiteen.


Kestolakkauksella saadaan 2-3 viikkoa kestävä lakkaus. Lakka kovetetaan UV- tai LED- valolla, joka kuivattaa pinnan välittömästi. Kestävä, kaunis ja heti kuiva lakkaus!

45€

Kestolakkauksen poisto


30€

Kestolakkauksen poisto uusien yhteydessä


15€

Minimanikyyri 


- Hoito sisältää kynsien viilauksen ja lakkauksen, kosteusvoiteen ja kynsinauhaöljyn.

20€

Parafiinihoito käsille


- Hoito sisältää käsien kuorinnan, hieronnan, parafiinin, kosteusvoiteen ja kynsinauhaöljyn.

35€

Kulmat ja ripset

Kulmien värjäys 

15€

Kulmien muotoilu ja värjäys 

25€

Kulmien ja ripsien värjäys sekä muotoilu 

30€

InLei Brow Filler, kulmien laminointi fillerillä


- Menetelmä, joka myös ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja sekä tekee karvasta jopa 24% paksumman ja tuuheamman. Käsittelyllä kulmat muotoillaan haluttuun asentoon, värjätään ja siistitään. Hoidon tulos kestää 4-6 viikkoa.

45€

Kulmien muotoilu 

15€

Ripsien värjäys 

15€

YUMI Lashes- kestotaivutus + värjäys


- Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymia, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

70€

Jalkahoidot

Täydellinen jalkahoito 


- Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien leikkuun ja kynsinauhojen hoidon, ihon (ongelmien) hoidon, raspauksen, hieronnan sekä lakkauksen. (Saat kynsilakan mukaan kotiin.)

60€

Täydellinen jalkahoito miehille/ilman lakkausta


- Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien leikkuun ja kynsinauhojen hoidon, ihon (ongelmien) hoidon, raspauksen sekä hieronnan. 


55€

Hemmottelu Spa- jalkahoito

 

- Hoito sisältää täydellisen jalkahoidon vaiheiden lisäksi säärien kuorinnan ja pidemmän hieronnan.

70€

Karvanpoistot sokerilla tai vahalla

Sääre

35€

Reidet

35€

Kainalot 

20€

Bikiniraja

27€

Ylähuuli 

10€

Leuka 

15€

Koko kasvot 

28€

Käsivarret 

30€

Tämä hinnasto on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

Meiltä myös lahjakortit!

Lahjakortista on moneksi; Muista merkki- tai juhlapäivänä, anna lahjaksi hemmottelua ja hetki omaa aikaa tai ilahduta muuten vain. Kun et tiedä mitä antaisit lahjaksi, on lahjakortti hyvä vaihtoehto. 

Kortille voidaan kirjata tietty hoito/palvelu tai voit halutessasi osoittaa sen jollekin summalle, joka mahdollistaa lahjan saajan itse valitsemaan mieleisensä palvelun. 

Lahjakorttia noutaessasi muistathan varmistaa että olen paikalla puh. 050 4666553.

Ajanvaraukset alla olevasta linkistä tai puhelimitse 050 4666553

Varaustasi tehdessä, huomioithan vielä alla olevat peruutusehdot:


Esteen sattuessa peruutukset tai ajan siirrot viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Muista myös ilmoittaa mikäli jätät osan hoidosta pois. Peruuttamattomista ajoista tai alle 24h peruutetuista ajoista veloitetaan asiakkaalta 50% varatun hoidon hinnasta.
Varaamalla ajan sitoudut näihin ehtoihin.